Päivi omin sanoin:

Olen tutkaillut maya-kalenteri Tzolkinia kymmenisen vuotta. Matka galaktiseen tietoisuuteen on ollut mitä mahtavin. Olen ammentanut paljon oivalluksia ja ymmärrystä tällä omalla matkallani. Siirtänyt tähtien viisautta maanpäälliseen arkeen. Tätä tietoa pyrin välittämään kurssilla, käytännönläheisesti ja esimerkkien kautta.
 
Elämme nyt tärkeää maapallon galaktista syklin taitekohtaa, vuotta 2012 ja olemme siirtymässä uudenlaisen tietoisuuden alueelle, kohti vuotta 2013. Muutokset ovat näkyvillä jo omassa fyysisessä kehossa ja arjessa. Ajan luonne on muuttumassa.  Aistit ja uudet intuitiviiset kyvyt herkistyvät meillä jokaisella. Kurssilla saat kokemuksen omista taidoistasi tai herkistyvistä tähtiyhteyksistäsi. Siitä kuinka juuri sinun henkilökohtainen taivaskanavasi ja intuitiosi toimii näissä uudistuvissa energioissa. Lisätietoa myös siitä, millaisia vaikutuksia tai tuntemuksia tämän hetken energiat voivat saada aikaan, omassa elämässä tai kehossa.
 
Universaaliolemus kurssilla selvitän jokaisen kurssilaisen maya-syntymämerkin, joka on myös henkilökohtainen "galaktinen allekirjoitus". Saat tiedon siitä millaisilla taajuuksilla sinä värähtelet, ja mikä on oma syntymäsointusi.
 
Teemme molempina kurssipäivinä musiikkimeditaation, matkan tähtiin, kosmisessa elämänpuussa. 
 
Kurssin aikana pyrimme järjestämään tilaa keskustelulle ja omien oivallusten jakamiselle.
 
Olemme saaneet paljon mahtavaa palautetta aiemmilta kursseiltamme Riitta-Marjan kanssa. Tuomme kumpikin oman erityisosaamisemme kurssilaisten koettavaksi. Päivien aikana on tiedossa galaktis-kosmista faktaa ja henkilökohtaista, intuitiivista oivallusta.

Tässä linkissä Universaaliolemus kurssin esittelyä:
 
http://www.paivikaskimaki.com/tekstit/Universaaliolemus.pdf
 
Lisätietoa myös
040-500 0050
 
 
Aurinkoisin terveisin,
Päivi Kaskimäki