Ilmoittautumiset Aijalle ma 30.4. alkaen, lisätiedot Marja Vidgrenin kanavointi-/meediotilaisuudesta löytyvät seuran nettisivulta. Paikkana toimii NMKY:n pohjakerros Kauppakatu 40-42:ssa. Maksimissaan 20 osallistujaa mahtuu mukaan! Tervetuloa!

Esittely meediosta Marja Vidgrenistä:

Mitä teen meediona ja selvänäkijänä? Tilaisuuksissani toimin kanavana oppaiden, enkeleiden ja "kotiinlähteneiden" eli henkimaailman vierailijoiden välillä. Tilaisuuksissani osallistujilla on mahdollisuus "keskustella" henkimaailman vierailijoiden välillä. Joskus keskustelut voivat olla pitkiäkin, koska välitän heiltä vastauksia kysymyksiin ja usein sieltä tulee neuvoja ja ohjeita kysyjälle. Olen tilaisuudessa kanavana ja annan ohjat korkeimmille tahoille, jotka antavat meille sitä, mitä sillä hetkellä tarvitsemme. Yhtään tilaisuutta en voi etukäteen suunnitella, mutta Kuopion paraseuran toukokuisessa kaksituntisessa tilaisuudessa tarkoitus olisi jättää puoli tuntia lopusta oppaille, jolloin osallistujat voivat kysellä sellaisia asioita, joita yleensä kysytään selvänäköistunnoissa esimerkiksi ihmissuhteista tai tulevaisuudesta.


Teen siis meediointeja ryhmille ja myös puhelimitse ja kirjallisena yksilömeediointeja. Meedioistunnoissa ovat pääosassa "henkimaailman vierailijat" ja mikäli asiakas haluaa, toimin myös tulkkina vierailijan ja asiakkaan välillä. Vierailijat eivät tuo ainoastaan terveisiä, vaan myös usein tahtovat auttaa ja neuvoa, ja siihen annan heille mahdollisuuden, mikäli vain asiakas niin haluaa. Henkimaailma toimii omilla ehdoillaan, joten meediointeja ei voi koskaa suunnitella ja luvassa onkin usein yllätyksiä ainakin itselleni. Opin joka kerta lisää. Koen istunnot myös koulutukseksi itselleni ja siellä on todella ihania ja kärsivällisiä opettajia. :)

Selvänäköä, tulevaisuuden näkymiä, unikanavointeja ja menneitä elämiä välitän kirjallisesti. Nämä kanavoinnit teen kirjallisena, koska ne tulevat automaattikirjoituksena, ja näitä voin välittää myös puhelimitse. Menneet elämät ovat todella mielenkiintoisia, koska olen huomannut, että monet nykyelämän tilanteet ja esim. luonteenpiirteet juontavat menneistä elämistä. Työskentelen oppaiden ja enkeleiden kanssa, koska meidän henkioppaammehan tuntevat meidät paremmin kuin me itse meitä neuvoen ja opastaen. Selvänäköistunnoissa toimin kanavana oppaan ja asiakkaan välillä. Usein henkimailmaan siirtyneet omaiset tulevat antamaan neuvoja ja ohjeita selvänäköistuntoonkin. Enkelten viestejä kanavoin istunnoissa ja maalaamieni enkelitaulujen kautta, jotka kanavoin ja joihin tulee enkeliviesti mukaan. Teen myös intuitiivisia tauluja, jotka kertovat sieluntilasta tai menneistä elämistä.

Se, miten tämä kaikki alkoi, on pitkä juttu, mutta jo lapsesta asti olen tiennyt ja minulle on ollut itsestäänselvää henkimaailman olemassaolo. Henkimaailman olemassaolo näytettiin minulle jo lapsena. Olen kasvanut spiritualistiseen elämänkatsomukseen tai ehkä minut on siihen kasvatettu henkimaailman toimesta. Nyt on aika aloittaa työt...Olen tehnyt tätä vasta vähän aikaa "julkisesti", mutta silti luotan ja uskon, että minusta pidetään huolta. Tämä on lahja, joka minulle on annettu. Samalla se kertoo muillekin, että aivan tavalliselle ihmiselle voi tapahtua ihmeellisiä asioita ja omia unelmiaan pystyy toteuttamaan, kunhan sitä vain pyytää, vilpittömästi haluaa ja tekee lujasti töitä haaveidensa eteen. Silloin saa kaiken sen, mitä on tarkoitettu saatavaksi. Aikomukseni on alkaa tehdä tätä tärkeää työtä kokopäiväisesti toukokuun (2012) lopulla. Sen sanoman levittäminen, että "kuolemaa ei ole", on sieluntehtäväni ja kiitollisena aloitan työni tämän tärkeän sanoman levittämisessä.