Etsin "spiritual mediumin" (suomeksi kaiketi spiritualistimeedio)....Otetaanpa pieni sivupolku kertauksena erilaisiin kanavana toimimisen muotoihin ennen kuin jatketaan pääasiassa. Fyysinen mediumismi liittyy siihen, että muista olemisen tasoista tuodaan ja ilmennetään väliaikaisesti niille ominaista eetteeristä, astraalista, kausaalista substanssia eli ainesta ektoplasman välittämänä fyysiselle tasolle. Mentaalinen mediumismi on telepaattista kommunikointia selväkuulemisen, -näkemisen, -tuntemisen ja annettujen symbolien tulkitsemisen keinoin henkimaailman kanssa. Jälkimmäiseen liittyy mielen silmällä näkeminen (=in the mind's eye) ja joskus automaattikirjoitus tai -piirtäminen. Psykoskopia/psykometria, jossa meedio tulkitsee koskettamastaan esineestä tietoja liittyen esineen omistajiin jne., asettuu jonnekin näiden kahden päälinjan välimaastoon ja näyttää olevan varsin yleisesti meedioilla luontaisesti hallussa oleva kyky. Transsimediumismissa pääpiirteissään meedio suostuu siirtämään egonsa syrjään siksi ajaksi, kun henkimaailmasta käytetään hänen kehoaan instrumenttina välittämään tietoa. Ihailin eräässä paraseuramme tilaisuudessa meditaation jälkipurun kautta sitä, miten ympärilläni oli mielenkiintoisia näkijöitä kukin tavallaan. Mitä näkyjä, mitä tuntemuksia! Itselläni kolmas silmä taitaa olla kokemukseni perusteella melko kiinni, mutta muistetaan, että jokainen ihminen on periaatteessa kanava omalla tavallaan! Omaa intuitiotani en osaa lokeroida tietoisesti. Se näyttää ilmenevän arjen toimissa, tavallisessa elämässä parhaiten (ja astrologiassa, joka on minulle täysin normaali asiaintila eli ei millään tavalla erillinen arkielämästä), mutta kaiken persoonani kehityksen otan ilolla vastaan! :)

Olin kirjoittamassa, että etsiydyin meedio Michelle Whitedoven kotisivuille, kun hänen suoriutumisensa ja antinsa Psychic Challenge International -tv-ohjelmassa on kiinnittänyt positiivisen huomioni. Michellellä on tosi informatiivisia kirjoituksia sivuillaan. Eilen luin läpi hänen vuosiennusteitaan vuodesta 2006 kuluvaan vuoteen. On ihan mielenkiintoista lukea välillä eri meedioiden kanavointeja, sama ydinolemushan niissä tietysti toistuu, mutta jokainen nostaa vähän eri asioita esiin ja sillä lailla ymmärrys elämän suuren tilkkutäkin yksittäisistä tilkuista nivoutuu kokonaisuuteensa. Meillä ihan jokaisella on oma tärkeä persoonallisesti suodattuva roolimme. Michellen ennustuksista nousee voimakkaasti esille se, että nyt kannattaisi sijoittaa kultaan. Tulevaisuuden oravannahkakauppaa käydään juuri jalometalleilla, joista kulta on arvokkain. Minä olen hopean suuri ystävä, joten kullan sijasta voisin harkita sijoittavani esimerkiksi hopeaesineisiin. Toinen mihin sijoittaa aikaa ja energiaansa on Michellen mukaan omavaraistalous. Tätä edustaa ruoan kasvattaminen itse tai ainakin orgaanisten elintarvikkeiden suosiminen (lähi-, luomu-, raakaravinto) ja luonnollisen vesilähteen vieressä asuminen. Monen sukupolven perhekommuunit saattavat olla tulevaisuutta tai muunlainen yhteisöasuminen. Palataan ikäänkuin historiassa taaksepäin ruraalihengessä, vaikka kaupunkejakin tullaan kehitettämään aidommin ihmisyyttä palvelevaan suuntaan. Suhtaudun suopeasti tällaiseen, koska minulla on kokemus ruraalista sukuyhteydestä lapsuudessani. Lapsuuteni onkin ollut tähän mennessä elämäni parasta aikaa, joten on ihanaa kuulla, että kehityskulku voisi suuntautua takaisin samankaltaisiin tunnelmiin. Ylipäänsä Michelle ennakoi itseriittoisten ja omavaraisten ryhmittymien kasvua tulevaisuudessa. Voimme päätellä, että uuden ajan kasvukivut eivät välttämättä tule olemaan helppoja, mutta indigo-, kristalli- ja sateenkaarilapset syntyvät auttamaan meitä tässä ja johtamaan kehitystämme tulevaisuudessa.

Aiemmin en ole juurikaan kiinnittänyt huomiota indigo- ja kristallilapsikeskusteluun, mutta ihan parin viime vuoden aikana olen omakohtaisesti tajunnut, että hei, heitä tarvitaan ihan toden teolla! Tarkkoja lukuja Suomeen inkarnoituneista lapsista ja mahdollisuudesta päivittää oma aura vastaamaan uuden ajan energioita löytyy esimerkiksi sivuilta www.auratransformation.fi. Muutos ei kerta kaikkiaan ole mahdollista ilman näitä lapsia. Ihanaa saada heistä tulevia yhteistyökumppaneita ja yhteiskunnan rakentajia (omassa mielessä tietysti astrologian luonnokas liittäminen osaksi julkisia palveluja -millaisia ne sitten tulevaisuudessa ovatkaan- ja tiedekenttää). Michellen blogin lukemisen kautta ymmärsin, miksi viime vuodet ovat tuntuneet niin hiertäviltä. On ollut kollektiivisestikin keskiaikaan verrattava hankala ajanjakso, johon liittyvistä asioista silti paljon media on vaiennutkin. Michelle toteaa, että ajasta selviäminen ei olisi ollut pientä maailman eliittiä lukuunottamatta mahdollista ilman jonkinasteista henkistymistä. Pluto-planeetan liike Kauriin merkissä ei voi olla muuta kuin kolajavaa ja silti ollaan vasta alkuasteilla. Keskiaika voi jatkua vielä eri muodoissaan ennen renenssanssia. Käykää lukemassa ja puntaroimassa sanomaa www.michellewhitedove.com.

Kun blogialustana toimii vuodatus, niin vuodatan, että minulla Pluto on tehnyt työtään henkilökohtaisten resurssien ja omanarvon alueella 2. huoneessa, jonne Kauriin merkki monissa huonejärjestelmissä luustonsa kasvattaa ja vieläpä useissa ilman omistussuhdetta eli huoneenkärkeä. Pluton kulku tässä minulle muutoin vieraassa, miehittämättömässä merkissä "yhteistyössä" edistetyn Kuun kanssa Kuun alennusmerkissä on ollut kulttuurishokki jo vuodesta 2009, alkusoitot toki kuulin jo 2008. Ei mikään olisi voinut valmistaa minua tähän opinläksyyn, mitä tuleman on pitänyt. Tästä kun olen selvinnyt, niin luultavasti selviydyn melkein mistä vaan, luulisin. Sama koskee sinua lukijani, jos myös sinä olet potenut yhteiskunnallista pimeätä keskiaikaa. Minulla Pluto on tehnyt työtään ekvatoriaalisen askendenttini lähiympäristössä, mikä korostaa omista varjoalueista perinpohjaisesti tietoiseksi tulemista. Jos emme yhdistä Pluto-energioiden palvelevan loppupeleissä valaistumista ja tietoisuuden kasvua, on sen miinakenttien läpikulku merkityksetöntä. Edistetty Kuuni tosin jatkaa tässä toukokuussa kulkuaan Vesimieheen! Tervetuloa toverit, kaverit ja edistyshenki, hei hei tummanruskeat raskaat samettiverhot talvi-ikkunoilla! :) Seuraavan kerran saan taas maistaa edistettyä Kuuta Kauriissa vuonna 2037, jolloin olen 56-vuotias ja silloin Pluto on Vesimiehessä juuri ohittanut tarkan opposition Aurinkoon ja Merkuriukseeni. Edelleen resurssien akselilla. Mielenkiintoista. Luotan kuitenkin toteuttavani silloin sisäistä  ja maapallon (kukoistavaa) renenssanssiaikaa. Onkohan minulla ja muilla silloin jalometallisijoitusta elintason turvaajana ja toimiva omavaraistalous itsenäisessä pienyhteisössä?