Tervetuloa kaikille avoimeen seuran syyskokoukseen ke 5.9. klo 17.30-18.00. Valitaan seuralle hallitus vuodelle 2013. Sitten jatketaan keskustelupiirillä klo 18-20.


Laitattehan korvan taa jo lähestyvän ns. kummituskävelyn, joka lienee Kuopion historiassa aika ainutlaatuinen tapaus. Tämä pitää kokea! Ilmoittautumisia otetaan vastaan 14.9. lähtien ja tämä vanhojen kohteiden kiertokävely on la 29.9.


Ja oikein mukavaa syksyn alkua kaikille! Toimin sihteerinä vuoden loppuun ja pyrin ainakin muutaman pidemmän artikkelin kirjoittamaan, vaikka ihan samanlaiseen vauhtiin ja tarmoon kuin viime talvella ja keväällä eivät resurssit varmaan riitä. Tuolloin sain kiittää Mars-planeettaa sen kulkiessa neitsyessä yhdeksännessä huoneessani, jolloin ahkerasti ja touhukkaasti järjestelin maailmankuvaani suhteessa selittämättömiinkin ilmiöihin, myös jakaen aatoksiani teille. Tutkiminen ja etsiminen jatkuvat toki edelleen tuon energiapiikin jälkeenkin! Para- ja henkisten asioiden tutkiminen, kun sen tekee sydämellään ja universaaleja lakeja kunnioittaen, on kuin rahaa pankkitilille tallettaisi. Siis elämän ymmärrystä rikastuttava lähde! Syksyn mittaan seurassa on taas useita kursseja tarjolla, joiden avulla voimistua, vaurastua ja viisastua tällä tavoin.