Oma alkuperäni -kurssipäivänä on loistava mahdollisuus tutkailla sisintään. Kuka olen, mistä tulen, miten alkuperäni tekee minusta hieman erilaisen kuin muut? Milloinkohan koittaa se päivä, että tällainen kurssi kuuluu yleissivistykseen. :) Vaikuttavaa tietoa kurssin pitäjästä Antti Häyhästä Jyväskylän Mandalatalon sivuilta:

 

Olen John Cosgroven kouluttama Cammalot Seichem master, käynyt Veronica Witikan Usuin perinteisen reikin 1. ja 2. tasot.  Seitsemän Säteen kurssin kävin Tuula Anttilan johdolla. Tanskalaisen henkisen opettajan Asger Lorentsenin koulutuksiin olen osallistunut useiden vuosien ajan, mm. 1,5 vuotiset Kultainen Aurinko -ohjelma ja Henkinen terapia -koulutus sekä kolmevuotinen Kristustietoisuus-koulutus.  Myötätunnon, ymmärryksen ja hyväksymisen saavuttaminen kaikkea ja kaikkia kohtaan on suurin tavoitteeni.

Palvelujani ovat:

- Intuitiiviset healing -hoidot
- Cammalot® Seichem- hoidot
- Reiki-hoidot
- Henkinen terapia -hoidot

Intuitiivisissa healing -hoidoissa yhdistyvät eri hoitomuodot ja energiat. Hoidoissa työskentelevät tapauskohtaisesti mm. Kristusenergia, Pyhä Henki, Arkkienkelit ja Ylösnousseet Mestarit  sekä hoidettavan oma Korkein Minä.

Ilmoittaudu ja tule mukaan tutustumaan erilaisiin Maan henkisiin polkuihin lauantaina 17.3. NMKY:n pohjakerroksen kurssitilassa! Tarkempia tietoja löytyy seuran nettisivuilta, ilmoittautuminen Ninni-Riikalle.