Kuopion Parapsykologinen Seura ilmoittelee mielellään muistakin kuin omista kursseistamme ja suoraan omaan toimintaamme liittymättömistä mahdollisuuksista kehittää itseään rajatiedon ja henkisyyden alueella Pohjois-Savossa. Toivottavasti kiinnostuneita eksyy tänne blogiin lueskelemaan. Välillä on siis objektiivisempaa asiaa kerrottavana sihteerin suhteellisen subjektiivisen tajunnanvirran tasapainoksi. :) Meillä ei seurassa ole vielä aivan optimaalisesti toimivaa sähköpostilistaa tiedottamiseen, mutta asiaa auttaa eteenpäin alkuunsa se, jos jäsenet ja muut erilaisista tiedotuksista kiinnostuneet toimittavat sähköpostiosoitteensa seuralle, kiitos.

Nyt olisi oiva tilaisuus opiskella astrologiaa ja viettää muutenkin virkistävältä ja rentouttavalta vaikuttava viikonloppu kevätauringon alla Runnin kylpylämiljöössä Iisalmessa maaliskuun viimeisenä viikonloppuna. Kyseessä on Itsetuntemuskurssi, jonka vetää astrologi Seppo Tanhua. Astrologinen kurssiohjelma sisältää mielenkiintoista pienryhmätyöskentelyä niin omien henkisten valmiuksien kuin vähän oman tulevaisuuden tutkimisenkin muodossa.Tanhua on Suomessa astrologian saralla edelläkävijä varsinkin sangen monipuolisten internetsivujensa sisällöntuotannon ja astropalveluiden kautta.

Ilmoittauduthan Itsetuntemuskurssille pikaisesti, ilmoittautuminen ennen 15.3.! Lisätietoa erilaisista kurssipaketeista ja ilmoittautumisesta löytyy Runnin Kylpylän kotisivuilta www.runni.fi ja tarkemmin http://www.runni.fi/files/Tiedostot/Itsetuntemuskurssi_23.25.3.2012.pdf