Tänään oli Kuopion Parapsykologisen seuran ylimääräinen vuosikokous. Hiukan on ollut ilmassa fiiliksiä siitä, että koko seura lakkautetaan. Nykyinen hallitus alkaa olla väsynyttä.

Vielä ei seuraa kuitenkaan kuopattu vaan valittiin ensi vuodelle uusi hallitus. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että entinen hallitus jakoi tehtäviä uudelleen. Yksi ihan uusi jäsen saatiin. Hallitus kyllä kaipailee edelleen rahastonhoitajaa. Joten jos kiinnostusta löytyy niin ilmoitapa itsestäsi.

Mielenkiintoista, että ihmiset haluavat seuran järjestävän toimintaa. Kun seuran hallitus järjestää ohjelmaa suurella työllä ja vaivalla, toimintaan ei osallistuta, sen kalleutta moititaan ja ohjelmaa arvostellaan. Hallitus pyrkii huomioimaan toiveita ja myös sen että kurssit ja toiminta olisi kohtuullisen hintaista. Tänään kun oli hallituspaikkoja jaossa, paikalla ei ollut jäsenistöä innokkaana hallitus työskentelyyn. Hallituksessahan pääsee vaikuttamaan!

Näin allekirjoittaneena haluaisin tietää mikä on ihmisten mielestä edullinen kurssi. Meille on nyt tulossa viikonlopun kestävä astrologian perusteet kurssit. Kurssi kestää siis 2 päivää, kumpanakin päivänä klo 10-17. Hinta on jäseniltä 60 euroa ja ei-jäseniltä 70 euroa. Tällä rahalla katetaan tilavuokra ja kurssin vetäjän palkkio. Monissa tapauksissa kurssin hinnassa on mukana myös kurssin pitäjän matkakulut, majoituskulut ja ruokailu. Nyt haluaisin tietää onko mielestänne tuo 60 € / 70 € kallis kurssi? Kun olen jo saanut kuulla, että tämäkin kurssi on kallis vaikka juuri tässä kurssissa olemme pyrkineet pitämään hinnan alhaisena.

Noh, toivokaamme että uuden hallituksen myötä myös tämä blogi tulee elämään virkeämpää elämää.

 

Uutta vireyttä seuran toimintaan toivoen,

hallituksen puheenjohtaja 2012, Ninni-Riikka Kautovaara