Loka-marraskuun vaihteessa on kahdella peräkkäisellä viikonvaihteella ohjelmaa, joten on syytä ilmoittaa muistutukseksi jo nyt Riia Tuunasen meediotilaisuus sunnuntaina 4.11.2012 klo 13-15. Paikka varmistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta 15 euroa/ jäsen; 20 euroa / ei-jäsen. Ilmoittautumiset Sarille perjantaina 19.10. lähtien klo 17! Sari ottaa vastaan myös yksityisaikoja Riialle samasta päivästä lähtien. Seuran kotisivuilla Sarin yhteystiedot. Yksityisajat järjestetään meediotilaisuutta edeltävänä päivänä, lauantaina 3.11.2012 Hyvän olon piste Heijastuksessa Männistönkatu 5:ssä. 30 min / 30 euroa.


Esittely Riia Tuunasesta: Tässä lyhyesti ajatuksiani...

Olen jo lapsesta asti aistinut asioita. Siinä 7- ja 13- vuotiaana koin ensimmäiset kokemukset, joita ihmettelin ja jotka tietenkin jäivät vain minun tietooni. Herkkyys on ollut osa minua jo lapsena. Muutettuani Helsinkiin vuonna '84 kaikki muuttui, ja paljon asioita ja ennalta-aavistuksia alkoi tulla elämääni. Silloin löysin yhden ystäväni kautta Mariansalin eli siis Suomen Sprituaalisen Seuran tilan, mikä oli käänteentekevä ja todella tervetullut asia juuri silloin. Sain vastauksia ja ymmärsin itseäni paremmin, sain upeita uusia ystäviä ja opettajia ja jäin kiinni henkisiin asioihin, jotka olivat tulleet hyvin vahvasti elämääni.

Olen käynyt paljon erilaisia kursseja. Mediaalinen peruskurssi ensiksi ja workshop-koulutus ja mediaalinen jatkokoulutus olivat kukin vuoden mittaisia ja koulutus oli Tampereella. Suomi-viikot Englannissa Stanstedissa ovat vieneet minua jo vuosien ajan sinne opiskelemaan. Jokainen käyntini siellä on antanut uusia ajatuksia,kokemuksia ja oivalluksia oman henkisen tien avautumiseen. Koulutuksiin kuuluu myös mediaalinen peruskurssi Joensuussa vuonna 2007.


Pieniä koulutuksia olen myös vetänyt, lähinnä luovuuteen, inspiraatiomaalaukseen, herkkyyteen ja viestinvälitykseen liittyviä. Kehityspiirit jo alusta alkaen vuodesta 1990 ovat olleet vahvasti osa minua ja olen oppinut niiden kautta vahvistamaan itseäni ja piiriläisiä henkiseen työhön. Saadut kokemukset sen myötä ovat antaneet luottamusta ja uskoa näkyvän ja näkymättömän maailman kohtaamiseen. Koen, että tärkein työ kohdallani on omien kokemusten jakaminen ja sitä kautta luottamuksen vahvistaminen muille henkisistä asioista kiinnostuneille.

Yhteys on mahdollinen kun vain on sydämen halu ja nöyrä mieli olla kahden maailman välillä välittämässä viestejä, antamassa sitä kautta toivoa ja lohdutusta unottamatta iloa jälleennäkemistä rakkaittemme kanssa. Siinä hetkessä tuntee, että sydämessä elää kiitollisuudensiemen, joka kasvaa kukkaseksi kaikille meille läsnäolijoille ja kauneudellaan koskettaa meitä!