Tervehdys sihteeriltä! Tämä syksy on ollut henkilökohtaisesti niin intensiivisten muutosten ja tietoisuuden kehittymisen aikaa, että jakovaraa tänne kirjoittelulle ei ole esiintynyt. Monenlaista asiaa on ollut prosessoitavana ja olo onkin kuin uudestisyntyneellä. :) Olen saanut upean tilaisuuden olla läsnä kaikissa tämän syksyn vierailijoiden tapahtumissa ja kurssilla. Triplakonjunktiossa nämä kaikki ovat suuresti vaikuttaneet minuun. Lisäksi luonto antoi meille täydellisen auringonpimennyksen ja sitä seuraavan kuunpimennyksen, mikä varmasti feminiinienergiavirtauksellaan nosti / tasapainotti monen ihmisen energian uudelle tasolle puhumattakaan mahdollisista henkilökohtaisista astrologisista vaikutuksista. Ehkä kaikilla muutokset eivät ole aivan yhtä perinpohjaisia kuin itselläni, mutta kullekin aina tarpeen mukaan.

Kiitos siis kuluneen syksyn vieraille hienosta annista ja omalla tavallaan voisi sanoa uuden luomisesta! Vidgrenin vetämä vanhojen kohteiden kiertokävely oli ilman muuta pioneerimäinen ja innostuneen lämmöllä vastaanotettu erilainen esitys kaupungin historian kulusta. Kaskimäen ja Gauffinin Universaaliolemus-kurssi ei tainnut ainoastaan hieman aukaista Kuopion galaktisia yhteyksiä, vaan taisi laajentaa aika monen meistä tajunnan asioiden tosiolevaisemmalle puolelle, galaktiselle totuudelle ja maya-astrologian hyödyntämiselle itsetuntemuksessa. Tuunasen meediotilaisuus oli ainutlaatuisen opettavainen, kuten meediotilaisuudet elämänkohtaloineen aina, ja kiitämme meediota, että hän jakoi myös itselleen merkittävän paalukohdan elämässään meidän kanssamme.

Tässä Suomen itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa on tietysti hyvä olla kiitollinen maallemme ja kansallemme kaikesta siitä, missä nyt olemme ja odottaa innolla sitä, mihin olemme menossa. 12.12.2012 on joidenkin lähteiden mukaan merkittävä päivä maapallon ylösnousemusprosessin kannalta. Silloin on paraseuralla pikkujoulut, joissa ainakin alustavan tiedon mukaan meditoidaan rauhalle. Tulkaa juhlistamaan! Talvipäivänseisauskin on aivan kulman takana, tuolloin  virtaa maapallolle tärkeää energiaa vastaanotettavaksi, joten aika on sikäli sopiva hiljentymiseen ja läheisten kanssa seurustelemiseen. Asioiden ennustettavuus vähenee jatkuvasti vastaavasti luomisen merkityksen lisääntyessä, joten ei kun luottavaisin mielin uuteen vuoteen, uuteen aikakauteen. Ja odottakaapas, kun seuran kevätohjelma julkistetaan, siellä on paljon huikaisevan mielenkiintoista ohjelmaa. Ja seuran hallitukseenkin astuu uusia energisiä toimijoita. Paljosta saadaan siis olla tyytyväisiä ja kiitollisia täällä päässä! :)